Investeren

Zorgeloos investeren

Investeren in een recreatiewoning wordt steeds vaker gezien als een uitstekende alternatieve investering, waarbij onder andere de ligging doorslaggevend is. Duyn Parc Hellevoetsluis biedt investeringsmogelijkheden op een absolute toplocatie aan de kust. Investeert u voor een aantrekkelijk rendement uit verhuuropbrengsten, kiest u voor eigen recreatief gebruik of juist voor een combinatie van beide? Als eigenaar kiest u altijd voor een verhouding tussen verhuur en eigen gebruik die het beste bij uw wensen past.

SOLIDE VERKOOPTEAM

Voor de verkoop is er gekozen voor een ervaren en solide partner, namelijk Kolax Second Homes. Met meer dan 30 jaar ervaring en kennis van recreatief onroerend goed staat het verkoopteam garant voor waardevast beleggen en recreëren op absoluut topniveau.

COMPLEET PLAATJE

BHVK Leisure uit Burgh-Haamstede zal de verhuur op professionele wijze verzorgen.

De verwachtingen met betrekking tot de verhuurresultaten zijn bijzonder goed te noemen. Natuurlijk draagt de grote vraag van toeristen naar verblijfsaccommodaties in deze regio daaraan bij. Echter, het succes van uw investering zal vooral te danken zijn aan de prachtige ligging in een veelzijdige omgeving, de intieme en ruime opzet van het park, de royale percelen en de luxe afwerking van de recreatievilla’s. Dit alles maakt het plaatje echt compleet!

NIEUWSGIERIG NAAR DE DETAILS VAN HET PLAN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP.