LUXE RECREATIEVILLA‘S

VOOR 6 EN 8 PERSONEN
De veelzijdige omgeving, de ligging aan de kust, de serene rust, de royale percelen en de luxe afwerking van de duurzame recreatievilla's maken Duyn Parc Hellevoetsluis uniek in zijn soort. Naast het gebruik van duurzame materialen zijn de vakantievilla’s compleet gasloos en voorzien van een eigen warmtepomp en zonnepanelen. Door het gebruik van vides en grote raampartijen heeft elke recreatievilla optimaal contact met de tuin en is het een heel jaar door genieten!

De types

De vakantievilla’s worden gerealiseerd in het type Capaz of het type Dante. Bij het type Capaz heeft u de keuze uit een 6- of 8-persoons villa. De Dante is een 8- persoons villa waarbij u kunt kiezen voor een pannendak of rietgedekte variant.
SFEERVOL

INTERIEUR

Wij laten de keus aan u. Investeert u voor een aantrekkelijk rendement uit verhuuropbrengsten dan heeft u de keuze uit twee verschillende interieurpakketten. Deze zijn gebaseerd op een luxe beachstijl of een stoere industriële stijl. Beide pakketten zijn smaakvol, van hoge klasse en met uiterste zorg door ons samengesteld. Precies wat u mag verwachten bij een luxueuze vakantiewoning. Investeert u in een tweede woning geheel voor eigen gebruik, dan heeft u naast de keuze uit twee interieurpakketten ook nog de keuze om uw droomvilla geheel naar uw eigen woonwensen in te richten. De villa zal dan zonder inrichting opgeleverd worden.