Hotspots

HOTSPOTS

De ruimte en rust van de duingebieden. Hier kunt u heerlijk struinen door de duinen of vogels spotten langs de zandwegen of dijken. Geniet, te voet of op de fiets, van de vele vergezichten die het landschap te bieden heeft. Vrijwel direct aan het park, achter de duinen, ligt het beschermde natuurgebied Quackgors. Vanaf het park fietst of wandelt u via het Gorzenpad over geheimzinnige polder- en duinweggetjes door een adembenemend stukje natuur aan het Haringvliet.

Het licht glooiende landschap leent zich bij uitstek voor de golfsport. Menig golfliefhebber heeft al afgeslagen op een van de vele golfbanen in de omgeving van Duyn Parc Hellevoetsluis.

Domein de Vier Ambachten is niet alleen een wijngaard waar heerlijke wijnen en ciders gemaakt worden, maar ook een proeftuin om te genieten van al het lekkers. Maak een aangename wandeling tussen de druivenranken en maak een stop om te proeven van de plaatselijke wijn. U waant zich in Zuid-Europa!

Ouddorp, op de kop van Goeree-Overflakkee. In het gezellige centrum van deze plaats komen historie, shoppen en culinair genieten samen. Even buiten het dorp vindt u vuurtoren het Westhoofd, een markant baken en ijkpunt tijdens elke wandeling aan het strand.

De historische vestingstad Brielle, ook wel bekend als Den Briel, met haar monumenten wordt omgeven door water en polders. In het oude centrum van de stad komen liefhebbers van historie zeker aan hun trekken, om van de culinaire enthousiastelingen nog maar te zwijgen.

De vestingwerken van Hellevoetsluis, historische stad aan het Haringvliet. Vanaf het begin van de 17e eeuw was Hellevoetsluis een legerplaats en marinehaven. Gebouwen die daar tegenwoordig nog aan herinneren zijn de kazerne Fort Haerlem, een kruittoren en diverse gerestaureerde barakken. Een bezoek meer dan waard.

De horecagelegenheden in Hellevoetsluis bieden genoeg opties om culinair te genieten, een terrasje te pakken of gezellig samen te borrelen. De vesting biedt een gemoedelijke en historische sfeer met verschillende leuke restaurants en cafeetjes om met vrienden en familie samen te komen.

Met een lengte van wel 8,5 kilometer en gemiddeld 70 meter breed vormt het uitgestrekte strand van Rockanje een ideale plek om te vertoeven. Hier kunt u relaxen, (water)sporten of eenvoudigweg van het uitzicht genieten en uiteraard heeft u de keuze tussen diverse populaire strandpaviljoens. Schuif aan en geniet van een heerlijke pan mosselen, een lokaal speciaal biertje of een zalig glas wijn.

Maar de belangrijkste trekpleisters blijven toch de zee en de kust zelf. De prachtige blauwe tinten vormen de perfecte achtergrond voor een dagje puur genot.

NIEUWSGIERIG NAAR DE DETAILS VAN HET PLAN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP.