Hallo Hellevoetsluis

HALLO HELLEVOETSLUIS

Hellevoetsluis ligt op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten en vormt van oudsher de verbindende schakel tussen de kust en het Zuid-Hollandse achterland. Duyn Parc Hellevoetsluis vormt de perfecte uitvalsbasis om de veelzijdige omgeving te ontdekken en in alle rust en luxe te recreëren.

Zo vindt u er een sfeervolle oude haven met heerlijke terrassen en uitstekende restaurants, dat is optimaal genieten! Het gezellige historische centrum kenmerkt zich door een indrukwekkende vereniging van oude en nieuwe architectuur, elke wandeling is weer een ontdekkingstocht. Daarnaast is Hellevoetsluis ook nog eens omringd door water, duinen en een prachtig natuurlandschap. Alleen dat al maakt de plaats erg aantrekkelijk voor een uitgebreid bezoek.

Er valt hier genoeg te beleven!

Meer geïnteresseerd in de historie? De oude verdedigingswerken en de maritieme musea kunnen de uitvalbasis vormen voor een kennismaking met het luisterrijke verleden van het vestingstadje. En, even onder ons, vergeet u op gezette tijden niet even te genieten van de prachtige kleuren boven de stad? De zee verrast u voortdurend met haar spel met de elementen. Kortom, een bezoek aan Hellevoetsluis is steevast een dag die garant staat voor nieuwe herinneringen.

Buiten genieten, binnen handbereik

Door zijn schitterende ligging aan het Haringvliet vormt Hellevoetsluis van oudsher de verbindende schakel tussen de kust en het Zuid-Hollandse achterland. De levendige handel en de doorvaart naar Rotterdam deden de vestingstad floreren en zette de stad op de kaart als kloppend hart van de regio. Vandaag de dag mogen we Hellevoetsluis eigenlijk een onontdekte parel noemen. De stad heeft alles wat u zoekt, maar staat nog niet scherp op het netvlies van de toerist.

Voorne-Putten

Hellevoetsluis ligt op het eiland Voorne-Putten. Nergens anders vindt u een grotere variatie in belevenissen en ervaringen. Van brede zandstranden, unieke natuurgebieden, historische havens tot moderne architectuur. Een uniek gebied vol onbegrensde contrasten, welke ook de vier gemeenten op het eiland kenmerken: watersportstad Hellevoetsluis, natuurlijk Westvoorne, cultuurhistorisch Brielle en de unieke mix van dorp en stad in Nissewaard.

Afstanden vanaf het park

Westvoorne
ca. 3 km
Rockanje
ca. 5 km
Brielle
ca. 12 km
Ouddorp
ca. 18 km
Nissewaard
ca. 22 km
Zeeland
ca. 40 km
Rotterdam
ca. 43 km
Antwerpen
ca. 100 km

NIEUWSGIERIG NAAR DE DETAILS VAN HET PLAN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP.